Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokantan preokret

'Lewandowski odlazi, Borussia je obećala da će ga pustiti'

Agent poljskog napadača Borussije Dormund Roberta Lewandowskog šokirao je klub kada je u četvrtak objavio da igrač definitivno odlazi ovo ljeto jer se dogovorio s drugim klubom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agent Lewandowskog Maik Barthel šokirao je ovom viješću Borussiju, manje od 24 sata nakon što je Poljak u sjajnoj pobjedi nad Real Madridom od 4:1 u polufinalu Lige prvaka zabio četiri gola.

>> Ništa od nove senzacije, neće ga pustiti: Realov 'krvnik' ne ide u Bayern!

Interes za Poljaka su pokazivali minhenski Bayern, koji je Borussiji "uzeo" Marija Goetzea, zatim Juventus, Manchester United i Manchester City.

Borussia je do sada isticala da nema namjeru prodavati svoju zvijezdu, iako se transfer sada čini neizbježnim.

"Postigli smo dogovor s drugim klubom i namjeravamo prijeći ovo ljeto", izjavio je Barthel za "Sport Bild" ne otkrivajući međutim o kojem se klubu radi. "Svi zahtjevi Borussije bit će ispunjeni."

Agent je ponovio kako je Lewandowskom obećano da će moći napustiti klub pod pravim uvjetima dodavši kako se nada da će Jurgen Klopp poštivati to obećanje.

"Postoji zanimljiva ponuda za Roberta koja ispunjava kriterije Dortmunda i zadovoljava Robertove zahtjeve. Borussia je obećala da će Robertu biti dopušteno da će moći otići pod tim okolnostima. Na klubovima je sada da to riješe."

Lewandowski ima ugovor s klubom iz Dortmunda do ljeta 2014. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider