Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lažna vijest

Ništa od nove senzacije, neće ga pustiti: Realov 'krvnik' ne ide u Bayern!

Predsjednik dortmundske Borussije Hans-Joachim Watzke poručio je kako će radije iduće ljeto izgubiti Roberta Lewandowskog bez odštete nego ga na kraju aktualne sezone pustiti u Bayern ili Manchester United...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni poljski napadač u srijedu je s četiri pogotka predvodio ''crno-žute'' do pobjede 4-1 protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Nekoliko sati prije dvoboja na Signal Iduna Parku u njemačkim se medijima pojavila izjava Enriquea Reyesa, agenta sadašnjeg Bayernovog trenera Juppa Heynckesa, o tome kako su Bavarci osigurali dovođenje Lewandowskog već ovo ljeto.

>> Katastrofa Reala: Čudesni Lewandowski im utrpao četiri komada!

>> Komentar: Krah španjolske armade u Njemačkoj!

Dan ranije je, podsjetimo, potvrđeno da Mario Götze prelazi iz Borussije u Bayern koji je aktivirao njegovu odštetnu klauzulu od 37.5 milijuna eura.

''Iznenađen sam izjavama, ne znam o čemu govori Heynckesov agent. Sva ta uznemiravanja koja dolaze iz dijela zemlje nas uopće ne zanimaju. Činjenica je da Robert ima ugovor do 2014. godine. I za razliku od Götzea, nema izlaznu klauzulu. Želimo da Robert igra u Dortmundu i sljedeće sezone i u tu svrhu smo se spremni odreći i odštete'', rekao je Watzke za ZDF.

''Prije svega, moramo razgovarati s Robertom. On je jedan od naših najvažnijih nogometaša i sjajan dečko. Imamo dobar odnos i odšteta nam nije važna. Želim da ostane, a mnoge su mi se želje u životu ostvarile'', dodao je prvi čovjek Borussije.

U sličnom je tonu pričao i trener ''crno-žutih'' Jürgen Klopp.

''Ne vjerujem da će Lewandowski otići. Nećemo ga pustiti.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider