Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne kani mu se ispričati

Lennon kritizirao Neymara: Time sebi ne radi uslugu, neopravdano isključenje

Celticov menadžer Neil Lennon kritizirao je Barceloninog napadača Neymara za njegovu ulogu u crvenom kartonu koji je zaslužio veznjak škotskog prvaka Scott Brown u ogledu 2. kola nogometne Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isključen je Brown u 59. minuti sinoćnjeg susreta zbog Brownovog prekršaja, a Lennon je mišljenja da je brazilski napadač "prenapuhao" cijeli slučaj i zavarao suca.

>> Sporna situacija: Je li Barca pobijedila zahvaljujući glumi Neymara?

''Mislim da Neymar sebi ne radi uslugu načinom na koji se povremeno ponaša. Stoga ne mislim da se moram ispričati Neymaru niti mislim da se moram opravdavati zbog branjenja svog kapetana'', rekao je Lennon.

''Isključenje je bilo posve nepotrebno i neopravdano. Bio je to jako mekan start. Pogledao sam sve, ako je bilo kontakta, onda je bio minimalan'', dodao je Celticov menadžer nakon utakmice koju je Barcelona dobila s 1-0.

>> VIDEO: Brownov prekršaj na Neymaru

Nakon naizgled bezazlenog sudara Browna s Neymarom Brazilac se previjao od bolova, što je možda i prevarilo francuskog suca Stephanea Lannoya koji se odlučio pokazati crveni karton, što je na kraju imalo utjecaja na konačan rezultat.

''Naši navijači imaju veliko poštovanje spram velikih igrača. Andres Iniesta pri izlasku s travnjaka dobije ovacije stadiona, ali Neymaru nakon incidenta zviždali su svaki puta kada je dobio loptu.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider