Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potjera je krenula

Legendarni napadač se vraća kod Mourinha? U igri i Arsenal

Bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti "potjera" za četverostrukim najboljim igračem Afrike Samuelom Eto'om, nakon što je ruski nogometni klub Anži obznanio rasprodaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih 48 sati u Mahačkali je uistinu bilo dramatično. Otkaz je nakon svega 16 dana dobio trener Rene Meulensteen, a ruski milijarder i mecena kluba Sulejman Kerimov odlučio je srezati klupski budžet sa 180 na svega 50-70 milijuna dolara. U srijedu su ruski mediji tvrdili da je Anži moskovskom Dinamu već prodao Igora Denisova, Jurija Žirkova, te Aleksadndra Kokorina, a manje od 24 sata kasnije na pragu odlaska je i Samuel Eto'o (32).

Kamerunac koji ima godišnju plaću od 20 milijuna dolara, nakon što se odbije porez državi, ubrzo je postao velika želja dvaju engleskih klubova – Arsenala i Chelseaja, tvrdi El Confidencial. Chelsea bi u toj utrci trebao biti u blagoj prednosti, s obzirom da je Eto'o u Interu već radio s Joseom Mourinhom, aktualnim trenerom "bluza".

Kamerunac je u prošloj sezoni u 29 utakmica za klub i reprezentaciju postigao 18 pogodaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider