Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliži se kraj

Legendarni kapetan napušta Barcelonu: Ali gdje ide?

Prema tvrdnjama velikog broja svjetskih medija, Carles Puyol ima namjeru na kraju sezone napustiti redove katalonskog nogometno kluba Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tridesetpetogodišnja legenda Barcelone još jedino nije odlučila da li će okončati svoju karijeru ili će istu nastaviti u nekoj egzotičnijoj i manje napornoj ligi. Ove je sezone Carles Puyol nastupio u svega četiri utakmice Primere i jednoj utakmici Lige prvaka zbog niza ozljeda koje mu već posljednjih nekoliko sezona remete karijeru.

Neki vjeruju da će Puyol i vratar Victor Valdes, koji na kraju sezone također napušta klub, zajedno potpisati ugovor s francuskim Monacom, koji je prošloga ljeta uzeo bivšeg Barceloninog otpisanog igrača – Erica Abidala.

Puyol je cijelu svoju karijeru proveo u katalonskom klubu za koji je debitirao 1999. godine. Od tada je upisao 592 nastupa, te je osvojio apsolutno svako natjecanje s klubom i reprezentacijom u kojem je nastupio.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider