Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Htio u klupsku upravu

Legenda ohladila navijače: 'Arsenal je miljama udaljen od trofeja'

Legendarni nogometaš Arsenala Tony Adams (46) udario je po klubu u kojem je proveo cijelu karijeru, poručivši kako nema šanse da će Topnici tako skoro osvojiti trofej.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klub s Emiratesa posljednji je naslov osvojio 2005. godine kada je bio pobjednik FA Cupa. Otada traje suša Wengerove momčadi, a Adams smatra da se ništa neće promijeniti u bližoj budućnosti.

"Vrijeme je da Arsenal ponovno osvoji nešto, pa makar i FA Cup ili Liga kup. Ali, iskreno mislim da se to neće dogoditi. Momčad još uvijek nije dovoljno dobra u određenim segmentima i miljama je udaljena od trofeja", rekao je Adams za The Sun nekoliko tjedana nakon što je Arsene Wenger zagolicao maštu navijača riječima kako će u novoj sezoni Topnici na pojačanja potrošiti više od 100 milijuna funti.

Priznao je nekadašnji branič da je nedavno želio ući u klupsku upravu, ali je glatko odbijen. Za predsjednika Arsenala prije nekoliko je dana izabran Sir John Chips Keswick što je odluka koja se Adamsu nimalo ne sviđa.

"Chips je sjajna osoba, ali vlasnici kluba nisu baš bili domišljati kad su ga izabrali. Uostalom, 73 su mu godine. Ako su željeli samo figuru, trebali su odabrati mene. Bila bi to bolja vizionarska odluka od izbora Chipsa", dodao je Adams koji je igrao za Arsenal od 1983. do 2002. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider