Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomeli Levante

Barca se vratila u formu: Hat-trick Tella, tri Messijeve asistencije

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja nogometaši Barcelone su s čak 4-1 pobijedili Levante u gostima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrale su te dvije momčadi drugu utakmicu unutar samo četiri dana. Podsjetimo kako u onom prvenstvenom ogledu nije bilo pobjednika (1-1), dok je ovo Kup sučeljavanje prošlo daleko bolje po goste iz Katalonije.

Opet je Levante poveo, kao i tijekom vikenda, a strijelac je bi El Zhar u 31. minuti. Uz malo sreće Barcelona je izjednačila u 53. minuti i to autogolom Juanfrana, dok je na asistenciju Messija u 60. domaću mrežu naciljao Cristian Tello za 2-1.

Ista kombinacija, Messi-Tello, bila je kobna za momčad iz Valencije u 81. i 86. minuti kada je 22-godišnji Tello postigao još dva pogotka za vlastiti hat-trick i lagano iščekivanje uzvrata od strane Barcelone.


Copa del Rey Levante 1 FC Barcelona 4 by acosart

Real Sociedad je ostvario očekivanu domaću 3-1 pobjedu protiv Racing Santandera, makar je za domaćina sve moglo biti i ljepše da Kone nije sedam minuta prije kraja zabio počasni pogodak za Racing.

Prije toga je utakmicom dominirao Mikel Gonzalez koji je postigao prva dva pogotka na ogledu (4. i 33. minuta), a preostali je treći gol za Real Sociedad zabio Meksikanac Carlos Vela u drugom dijelu.

Uzvratne se utakmice igraju iduće srijede, odnosno, četvrtka. (TS) 

Kupa kralja, četvrtfinale (prve utakmice):

Levante - Barcelona 1-4 (El Zhar 31 / Juanfran 53-ag, Tello 60, 81, 86)

Real Sociedad - Racing Santander 3-1 (Mikel Gonzalez 4, 33, Vela 62 / Kone 83)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider