Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrhunac idućeg tjedna

Krenula akcija podrške Mourinhu: Pogledajte što spremaju navijači Reala

Dosad su se u javnosti oglašavali samo oni navijači madridskog Reala koji su bili protiv sadašnjeg trenera Josea Mourinha, te su tražili njegov odlazak s klupe idućeg ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, ovih se dana u Madridu bilježi i suportni primjer, pa je tako nekolicina navijača Reala krenula sa skupljanjem potpisa u vidu potpore Portugalcu. Iako je akcija tek počela španjolski As piše da je prikupljeno oko pet tisuća potpisa podrške, a završna potpora bit će učinjena idućeg tjedna.

Naime, svi oni koji podržavaju Mourinha najavili su pohod madridskim ulicama idućeg tjedna. Nosit će se transparenti s porukama podrške Portugalcu, uzvikivat će se i tražiti njegov ostanak na klupi "kraljevskoga kluba" i slično.

Inače, već se mjesecima špekulira hoće li Mourinho ostati u Realu ili odlazi na kraju sezone. Iako se u javnost izlazilo s mnogim informacijama, službeno još ništa nije objavljeno, a sam Mourinho stalno naglašava kako je u ovom trenutku fokusiran jedino na Kup kralja i Ligu prvaka, odnosno, na "svoj Real". (TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider