Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dirljiv doček i od Mourinha

'Kralj' se vratio kući: Pogledajte erupciju oduševljenja u Londonu

Didier Drogba osam je godina bio ljubimac navijača Chelseaja, međutim, u utorak navečer na Stamford Bridge vratio se 'kralj' u dresu Galatasaraya.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u protivničkom dresu, legendarni napadač Obale Bjelokosti dobio je toplu dobrodošlicu navijača 'bluesa'.

Osim navijača, koji su mu aplaudirali za svaki njegov potez, sa zagrljajem ga je dočekao i trener Chelseaja Jose Mourinho. Njihov zagrljaj na početku utakmice bio je dirljiv i izmamio je veliki pljesak Stamford Bridgea.

''Bilo mu je teško zbog načina na koji je igrala njegova momčad jer ako ste napadač, a momčad nije uz vas, onda ste usamljeni'', rekao je Mourinho pa nastavio:

''Mislim da nije mogao mnogo. Po mom mišljenju Gary Cahill i John Terry odigrali su fantastično, kontrolirali smo utakmicu i nismo dopustili da nam Didier zaprijeti.''

Drogba je na kraju utakmice otrčao počasni krug na Stamford Bridgeu, uz naravno ovacije cijelog stadiona.

''Večeras sam dobio priznanje da sam učinio nešto uistinu posebno u ovom klubu. Bilo je jako lijepo, predivan osjećaj. Osim konačnog rezultata koji je razočaravajuć, sve je ostalo bilo sjajno. No mi imamo mladu momčad koja još treba puno učiti. Nadam se da ćemo iduće godine napraviti korak više'',  rekao je Drogba za službenu stranicu UEFA-e.( VLM/TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider