Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurno napušta Barcu

Kraj sapunice: Thiago Alcantara otkrio gdje želi nastaviti karijeru!

Mladi nogometaš Barcelone Thiago Alcantara sljedećih će dana, sasvim je izvjesno, napustiti Camp Nou. Čelnicima kluba je, tvrdi Mundo Deportivo, jasno poručio: Želim u Bayern…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo se činilo da je najbolji igrač nedavnog Europskog U21 prvenstva na pragu Manchester Uniteda, ali kad je trener Bayerna Pep Guardiola javno rekao da ga želi u svojoj momčadi, kod Thiaga su nestale sve dvojbe. Suradnja s bivšim trenerom Barcelone očito mu je privlačnija od odlaska na Old Trafford, a prepreka transferu praktički nema.

Naime, sin bivšeg brazilskog reprezentativca Mazinha u ugovoru ima klauzulu po kojoj do 31. srpnja može otići uz odštetu od samo 18 milijuna eura, što za europske prvake nije nikakav problem.

Ne kupi li ga nijedan klub do spomenutog datuma, od 1. kolovoza se odšteta penje na vrtoglavih 90 milijuna eura. Jasno je stoga da će transfer biti vrlo brzo realiziran, a 22-godišnji veznjak želi napustiti Barcelonu i otići u klub u kojem će dobivati više prilika kako bi izborio mjesto u španjolskoj reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Brazilu iduće godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider