Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poker asova u igri

Kovačić od ljeta s novim trenerom: Moratti vraća Mourinha?!

Mateo Kovačić vjerojatno neće imati priliku dugo raditi s Andreom Stramaccionijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnik Nerazzurra Massimo Moratti nije sretan četvrtim mjesto u Serie A i talijanski mediji navode kako će na kraju sezone gotovo sigurno potražiti novog trenera.

Inter još uvijek može uhvatiti treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka (teško će sustići Juventus i Napoli), ali Moratti je ljut zbog aktualne krize i rezultata i igre.

Inter je prošlog vikenda poražen kod posljednjeplasirane Siene s 3:1. Prije toga nije pobijedio Torino doma (2:2), kao niti Romu u dva sučeljavanja (2:1 poraz u Kupu i 1:1 u prvenstvu).

Moratti vjerojatno neće raditi nikakve zaokrete tijekom sezone (iako nije nemoguće bude li se niz bez pobjede protegao na duže razdoblje). Kako navode u talijanskom tisku trenutačno Moratti kombinira s pokerom asova.

Prvi favorit za Interovu klupu je sadašnji trener Napolija Walter Mazzarri. Slijedi Jose Mourinho, koji je ne tako davno s Interom osvojio Ligu prvaka, Serie A i domaći Kup, pa Vladimir Petković, trener Lazija i Diego Simeone, sadašnji strateg madridskog Atletica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider