Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna sezona

Kolege proglasili Rodgersa najboljim, Pellegrini nije bio niti nominiran

Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers dobitnik je nagrade za najboljeg menadžera godine, "LMA Manager of the Year", u izboru svojih kolega menadžera iz sve četiri engleske profesionalne lige..

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brendan Rodgers je posve neočekivano doveo Liverpool u situaciju da se bori za naslov prvaka sve do posljednjeg kola. Iako "redsi" na kraju nisu uspjeli i naslov je tijesno osvojio Manchester City, Rodgers je nevjerojatno podigao njihovu razinu igre, a nagradu mu je uručio engleski izbornik Roy Hodgson.

''Nadao sam se da ću noćas biti na vrhu autobusa s otvorenim krovom'', našalio se Rodgers prilikom primanja nagrade, aludirajući naravno na slavljenički autobus kojim bi se vozio u pobjedničkoj paradi da je Liverpool osvojio naslov.

U međuvremenu je menadžer Crystal Palacea Tony Pulis primio nagradu za najboljeg menadžera Barclays Premierlige nakon što je čudesno spasio svoju momčad od ispadanja. Crystal Palaceov godišnji proračun za plaće iznosi otprilike 31 milijun funti, dok je za usporedbu, prvak Manchester City prošle sezone za plaće igrača izvojio oko 233 milijuna funti.

Iznenađujuće, menadžer "građana" Manuel Pellegrini nije niti bio nominiran iako je odveo svoju momčad do premierligaškog naslova u debitantskoj sezoni u Engleskoj i do naslova pobjednika Liga kupa.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider