Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu Mt. Everesta

Finale Lige prvaka: 'Imali smo dosta sreće, Bayern je veliki favorit'

Jürgen Klopp sasvim iskreno uoči finala Lige prvaka između Bayerna i Borussije Dortmund...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao i uvijek, tako je i 24 sata prije početka velikog finala Lige prvaka, u kojem njegova Borussia igra protiv minhenskog Bayerna, pričljiv bio trener Dortmunđana Jürgen Klopp.

>> Najnovije vijesti - finale Lige prvaka: Borussia - Bayern

Vratio se u mislima i na šokantnu uzvratnu utakmicu četvrtfinala kada je Borussia pobijedila Malagu s dva gola u sudačkoj nadoknadi.

„Za finale je jednim dijelom zaslužna i sreća. Sjetimo se samo Malage koju smo izbacili u posljednjim minutama. Dakle, ne znam baš je li njemački nogomet toliko dominantan u odnosu na ostale. Rekao bih da ne“, krenuo je Klopp i potom se posvetio svojoj momčadi.

„Svake smo godine sve bolji, sjajno radimo već pet godina. Također, nastavit ćemo nadam se ovim putem, iako nisam siguran da tako brzo opet možemo do finala. Mojim je nogometašima to jasno i znaju da je ovo njihova velika prilika. Ali, svima mora biti jasno da je mnogo vrhunskih alpinista došlo jako blizu cilja, odnosno, Mt. Everesta, ali je ipak moralo odustati. Ali, pritom je bitan njihov trud, to nitko ne može oduzeti.“

Klopp je na kraju zaključio:

„Bayern je favorit u finalu, tako uostalom tvrdi i cijeli svijet. Ali, i moja Borussia ima dosta aduta. No, ako želimo napraviti nešto konkretno, moramo odigrati jednu od najboljih utakmica u posljednjih pet godina. U protivnom, naše su šanse male.“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Tko će u subotu navečer postati novi europski prvak?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider