Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A najvažnija utakmica

Veliki udarac za Borussiju uoči finala Lige prvaka: 'Neopisivo mi je žao'

Težak je udarac zadobila Borussia Dortmund tri dana uoči finala Lige prvaka protiv Bayerna na Wembleyju. Najvažniji utakmicu sezone definitivno će propustiti 20-godišnji ofenzivni veznjak Mario Götze…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački reprezentativac je zadobio ozljedu zadnje lože lijeve noge u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Iako su svi u klubu, kao i on sam, vjerovali da će se oporaviti na vrijeme za veliki londonski okršaj, od toga neće biti ništa. Dortmunđani su u srijedu poslijepodne potvrdili da Götze neće igrati u finalu Lige prvaka. Premda je u utorak trenirao s momčadi, dan kasnije se ponovno požalio na bol u mišiću.

>> Bayern pred finale Lige prvaka saznao neugodnu vijest

To ujedno znači da je spomenuta utakmica protiv Reala bila i posljednja Götzeova u dresu Borussije budući da će od sljedeće sezone, kao što je poznato, igrati upravo za Bayern.

''Finale je bio moj cilj i posljednjih sam tjedana naporno radio kako bih bio spreman. Neopisivo mi je žao što neću moći pomoći momčadi u ovoj važnoj utakmici. Dakako, putovat ću u London kako bih podržao dečke'', istaknuo je mladi nogometaš. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider