Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moji igrači ne mogu pasti'

Klopp poručio: Dogodit će se nešto povijesno!

Trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp poručio je kako se njegovi nogometaši neće uplašiti u utorak na Santiago Bernabeuu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dortmunđani su u prvom dvoboju na svome Signal Iduna Parku slavili s 4-1 i stvorili si ogromnu priliku za plasman u finale, no još uvijek ih čeka teških 90 minuta protiv Cristiana Ronalda i društva.

''U nogometu je sve moguće. U utorak će se dogoditi nešto povijesno. Ako uđemo u finale, to će biti povijesno. Ako ispadnemo, i to će biti povijesno. Glavna nam je briga da ostanemo koncentrirani'', naglasio je Klopp na konferenciji za novinare večer uoči utakmice.

Na pitanje postoji li opasnost da će se njegovi igrači ''smrznuti'', 45-godišnji stručnjak je odlučno odgovorio:

''Ne! Prošle smo sezone bili veliki suparnici Bayernu koji nas je želio pobijediti u svakoj utakmici. No, moja je momčad bila smirena u svim tim trenucima. Jedini način da ostvariš svoje snove je da budeš hrabar. Nije problem izgubiti, to se uvijek može dogoditi. No, bitno je ono što si uložio u utakmicu. Moji igrači ne mogu pasti, jedino mogu dati najbolje od sebe.''

Odbacio je Klopp za kraj mogućnost da će se njegovi igrači u utorak braniti.

''Real nas može gurnuti u nevolje, svjesni smo toga. No, i mi imamo napadački potencijal. Dokazali smo to u prvoj utakmici. U nogometu je važna ravnoteža između obrane i napada. Kad napadamo, svi napadamo, a kad se branimo, svi se branimo. Taj plan je primjenjiv na sve utakmice.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider