Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kladionice tvrde

Liga prvaka: Dva su favorita, jedne opcije uopće nema u ponudi

Posve logično, bookmakeri očekuju da će prvak Europe stići iz Španjolske ili Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zanimljivo, kladionice jedino za utakmicu u Istanbulu, gdje Galatasaray nakon poraza od 0:3 dočekuje Real, u svojoj ponudi nemaju okladu na prolaz.

>> Veliki Didier priznao 'lekciju', impresionirao ga mladi igrač Reala

>> Ronaldo, Benzema i Higuain doveli  Real na korak od polufinala!

Ako je suditi prema procjenama kladionica pobjednik ovogodišnje Lige prvaka bit će neki španjolski (1.45) ili njemački (2.60) klub, jer kladionce na te događaje nude dva najmanja tečaja.

Upravo su Barcelona (2.75) i Real Madrid (3.20) te Bayern (4.00) i Borussia D. (7.50) među favoritima, slijede PSG (34), Juventus (41) i Malaga (51), dok najmanje šanse kladionice daju Galatasarayu.

Koeficijent da će turska momčad osvojiti Ligu prvaka je 501. Zanimljivo, kladionice jedino za utakmicu u Istanbulu, gdje Galatasaray nakon poraza od 0:3 dočekuje Real, u svojoj ponudi nemaju okladu na prolaz.

Od ostala tri uzvrata kladionice su uvjerene u prolaz Bayerna (1.05) protiv Juventusa (8.00), kao i Barcelone (1.10) protiv PSG-a (5.50). Dortmundska Borussia (1.35) je favorit nad Malagom (3.05).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider