Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Negledljivi Nerazzurri

Kelava skrivio penal u porazu Udinesea, očajni Inter kiksao

Nogometaši Sampdorije upisali su treću domaću pobjedu ove sezone. S 3:0 su, u sklopu 19. kola talijanske Serie A, svladali Udinese.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je loše po goste s Friulija krenulo od 17. minute kada je hrvatski vratar Ivan Kelava skrivio jedanaesterac. Brazilac Eder je zabio prvi pogodak, a isti je igrač odmah početkom drugog dijela (47. minuta) povećao na 2:0. Taj je zaostatak bio ogroman za Udinese pogotovo iz razloga jer su gosti od 35. minute igrali s igračem manje zbog isključenja Brazilca Allana.

Do kraja utakmice su pokazana još dva crvena kartona - dobio ga je Soriano s domaće i još jedan Brazilac, Gabriel Silva, s gostujuće strane, a Kelava je primio još jedan pogodak (Gastaldello u 87. minuti).

Dvojica hrvatskih nogometaša, Igor Bubnjić i Frano Mlinar, su uvjerljivi poraz svoje momčadi pratili s klupe za pričuve.


Sampdoria 3-0 Udinese All Goals by all-goals

Na svom San Siru Inter je odigrao 1:1 protiv Chieva, pa tako Mazzarrijeva momčad i dalje pamti samo pobjedu protiv Milana kroz prosinac prošle i siječanj ove godine.

Oba su pogotka u ovom ogledu pala u uvodnom dijelu. Alberto Paloschi je u 8. minuti doveo goste u vodstvo (bio je to, inače, jedini udarac Chieva u okvir suparničkih vratiju), dok je u 12. izjednačio japanski nogometaš Yuto Nagatomo. Premda je sve do kraja ogleda Inter napadao, imao i preko 70 posto loptu u svom posjedu, završilo je uz spomenutih 1:1.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za Inter, uz zarađeni žuti karton, dok je na drugoj strani Manuel Pamić sjedio na klupi Chieva cijelu utakmicu.

Serie A, 19. kolo:

Inter - Chievo 1:1 (Nagatomo 12 / Paloschi 8)

Sampdoria - Udinese 3-0 (Eder 17-11m, 47, Gastaldello 87)

Redoslijed: 1. Juventus 52, 2. Roma 44, 3. Napoli 42, 4. Fiorentina 37, 5. Verona 32, 6. Inter 32, 7. Torino 26..., 14. Sampdoria 21, 15. Udinese 20, 16. Chievo 18...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider