Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo što mu je zamjerila

Kći argentinskog izbornika kritizirala Messija: Tata ostao u čudu!

Vanessa Sabella, kćerka argentinskog nogometnog izbornika Alejandra Sabelle, kritički se dotaknula najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nitko ne može poreći da je on klasan igrač koji je srušio rekorde i rekorde, ali nedostaje mu malo srčanosti", rekla je Sabella za Radio Del Platu iz Buenos Airesa.

Dodala je i kako njen otac nije vjerovao svojim ušima kada je pred njim kritizirala Messija. Ipak, Sabella nije propustila reći i kako je Messi svejedno “najbolji svjetski igrač koji nikad ne igra loše”.

Otkrila je i kako je argentinski izbornik, koji živi u predgrađu La Plate, gdje je proteklih dana poginula 51 osoba u poplavama koje su pogodile zemlju, pružio utočište nekolicini obitelji kojima je voda odnijela sve.

"U tatinoj smo kući koristili veliki lonac kako bismo dali hrane svima koji nisu jeli danima, posebice starijima i djeci. Kuhalo se svega pomalo, od riže, palente, pašte, a slagali su se i sendviči", dodala je Sabella. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider