Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opleo po sucu

Kapetan Cityja dao veliki kompliment Messijeu: 'Samo je on...'

Vincent Kompany je ponudio svoje dojmove nakon poraza na gostovanju kod Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

City je nakon Etihada poražen i na Camp Nouu, a Kompany nije previše očajavao, svjestan da je njegov klub šansu prokockao još u prvom dvoboju.

Barca opet pobijedila City: Katastrofalni sudac zasjenio i sjajnog Messija

"Ništa nam nije ostalo u našem tanku, dali smo stvarno sve od sebe u ovoj utakmici. Imali smo prilike da i ranije postignemo gol što bi promijenilo utakmicu. Protiv najboljih momčadi morate iskoristiti čak i one polu-prilike koje vam se ukažu. Moram reći da u ove dvije utakmice i nisam vidio neku veliku razliku između nas i Barcelone. Lionel Messi je izvanredan nogometaš, ali osim njega je sve to bilo dosta izjednačeno. Samo on je razlika između nas i Barce", poručio je Vincent Kompany.

Spomenuo je jednu situaciju iz drugog poluvremena kada je loš francuski sudac Stephane Lannoy trebao dosuditi kazneni udarac za njegovu momčad, ali ne i dvije iz prvog dijela kada sudac nije dosudio penal za Barcelonu i neopravdano joj je poništio gol Neymara zbog zaleđa.

"Sudac nije dosudio čisti penal za nas nakon prekršaja nad Edinom Džekom. U ovome natjecanju se samo pobjednici pamte, ali nama je ovo tek treća sezona u Ligi prvaka. S igrom koju smo prikazali ove sezone pokazali smo da se nemamo razloga ikoga bojati iduće sezone. Doći će i naše vrijeme", uvjeren je Kompany.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider