Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idealno rješenje

Kapetan BiH reprezentacije napustio Sevillu!

Emir Spahić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Bayerom iz Leverkusena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić (32) prešao je iz Seville u Bayer Leverkusen s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Transfer su potvrdila oba kluba, ali pritom su financijski detalji dogovora ostali neotkriveni. Spahić je ugovor s Andalužanima imao do ljeta sljedeće godine, a drugu je polovicu prošle sezone proveo na posudbi u ruskom Anžiju.

Rođeni Dubrovčanin Spahić karijeru je počeo u NK Zagrebu nakon kojeg je igrao za Šinik iz Jaroslavlja, moskovske klubove Torpedo i Lokomotiv, te Montpellier iz kojeg je prije dvije godine prešao u Sevillu. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je skupio 65 nastupa i postigao tri pogotka.

"U Spahiću smo dobili središnjeg braniča s velikim međunarodnim iskustvom. Već nam je godinama dobro poznat, ali ranije transfer nije bio moguć. Sada nam se ukazala prilika, a njegov je dolazak idealno rješenje za nas", naglasio je predsjednik Bayera Wolfgang Holzhäuser. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider