Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišao gol do pasa

Kandidat za klupu Dinama dao ostavku nakon napada huligana

Nimalo neočekivano, bugarski stručnjak Ivajlo Petev podnio je ostavku na mjesto trenera Levskog nakon samo jednog dana provedenog na toj funkciji. Razlog je divljački napad huligana…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, 38-godišnji Petev je u utorak imenovan trenerom nogometaša Levskog, a na uvodnu konferenciju za novinare je upalo 30-ak huligana. Poručili su mu da nije dobrodošao u klubu jer je navodno navijač sofijskog CSKA-a, omraženog gradskog rivala Levskog.

>> Huligani upali na presicu i skinuli nesuđenog dinamovca

No, primitivci nisu stali samo na verbalnim provokacijama, nego su s Peteva nasilno skinuli gornji dio trenirke, a potom i kratku majicu, pa je mladi stručnjak napustio prostoriju gol do pasa.

Njegov je potez dan kasnije bio sasvim logičan. Podnio je ostavku i čekat će novu priliku za posao. Petev je od 2010. do srpnja ove godine bio trener Ludogoreca s kojim je osvojio dva naslova bugarskog prvaka, ujedno i prva u klupskoj povijesti. Petev je u nekoliko navrata bio jedan od kandidata za klupu zagrebačkog Dinama, a nije isključeno da će u dogledno vrijeme dobiti priliku sjesti na klupu "modrih". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider