Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sramotne scene

Huligani upali na presicu i skinuli nesuđenog dinamovca

U jednom od najbizarnijih press-konferencija ikad održanih povodom predstavljanja novog trenera, Ivajlo Petev (38), novi trener Levskog iz Sofije, razodjeven je do pasa od strane bijesnih klupskih navijača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se Ivajlo Petev smatra veoma kvalitetnim bugarskim trenerom, budući je odveo Ludogorec do dvaju uzastopnih naslova bugarskog prvaka, čak je u Dinamo htio ljetos dovesti Zoran Mamić, navijači Levskog vjeruju da je on navijač njihovog mrskog gradskog rivala CSKA.

Stoga je nekolicina neprijateljski nastrojenih navijača upala na press-konferenciju na stadionu Georgi Asparuhov vičući:

"Nisi dobrodošao ovdje. Ustani se, skini dres i idi. Levski neće igrati pod tobom kao trenerom".

Kako osiguranje nije bilo prisutno navijači su prvo skinuli Petevu dres, a potom ga i izgurali prostorije u kojoj se održavala konferencija za novinare. Iz klupske hijerarhije kasnije su poručili kako će Petev ostati trener, ali je pitanje želi li to on sam nakon ovakvog incidenta.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider