Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez njega ne ide

Kralj Ibra: U samo tri minute okrenuo Nancy i spasio PSG

Nogometaši PSG-a pobijedili su na Parku prinčeva Nancy, pretposljednju momčad prvoligaške ljestvice, 2-1 u prvoj subotnjoj utakmici 21. kola Le Championnata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom su Parižani osigurali najmanje dva boda prednosti pred prvim pratiteljem Lyonom uoči deset završnih prvenstvenih kola.

Do pobjede su Ancelottijevi puleni opet došli vrlo teško, i to nakon što su prvi put ove sezone u Le Championnatu uspjeli preokrenuti 0-1 rezultat.

Nancy je došao u vodstvo u 36. minuti pogotkom Moukandja iz drugog pokušaja, nakon što mu je Salvatore Sirigu obranio prvi udarac.

Loptu je u pogrešno dodanom loptom izgubio i u kontru strijelca gurnuo Javier Pastore. Argentinac je tijekom prvih 45 minuta igre pogrešno odigrao čak 12 dodavanja. Carlo Ancelotti na poluvremenu ga je ostavio u svlačionici.

Prvi udarac prema golu gostiju Parižani su uputili u 42. minuti.

U nastavku igre dvama je pogocima unutar samo tri minute igre (59. i 62. minuta) sva tri boda domaćoj momčadi donio Zlatan Ibrahimović. Sedmi je put ove sezone sjajni Šveđanin zabio dva ili više pogodaka za svoju momčad u Le Championnatu. U posljednjim je četirima utakmicama na Parku Prinčeva zabio šest golova, dok trenutačno na kontu ove sezone ima 24 prvenstvena pogotka. (TS)


szólj hozzá: PSG 2-1 Nancy ,Ligue 1 (28) shoootv.com

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider