Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajni Crnogorac

Juventus odustao, Ancelotti ga želi u Realu

Još sredinom lipnja se Stevan Jovetić, 23-godišnji sjajni crnogorski nogometaš, oprostio od suigrača u Fiorentini, čelnika i navijača kluba iz Toskane...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pitanje talijanskih novinara gdje nastavlja karijeru, Jovetić je rekao kako se "nada odlasku u Juventus".

I bio je talijanski prvak najaktivniji po tom pitanju, stalno se šuškalo o pregovorima, ali se i provlačilo da je torinskom klubu skupo platiti odštetu od 30 milijuna eura koliko je Fiorentina tražila. Čak su naknadno zanemarili i spuštanje cijene od pet milijuna.

U utorak, kada je Juventus službeno predstavio novo veliko pojačanje, kršnog španjolskog napadača Fernanda Llorenta, uslijedilo je i službeno odustajanje od Jovetića."Klub je odustao od kupnje Stevana Jovetića", kratko je izdao priopćenje Juventus. Od ranije je znano da su Arsenal i Manchester City slali službene ponude Fiorentini za Jovetića, a po novome je interesent za njega i madridski Real jer talijanski mediji navode da je novi trener Reala Carlo Ancelotti "zaljubljenik u Jovetićev nogomet".

Podsjetimo da je crnogorski nogometaš postigao 13 golova prošle sezone u Serie A, a klub je skoro dohvatio treće mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka (završile su "viole" na četvrtom mjestu).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider