Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potraga za napadačem završena

Juve dovodi još jedno pojačanje: Stari lisac u Torinu!

Iskusni francuski napadač Nicolas Anelka (33) dogovorio je uvjete ugovora s talijanskim prvakom Juverntusom i trebao bi potpisati na šest mjeseci, otkriva Goal.com…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je već dulje vrijeme u potrazi za napadačem, a u četvrtak je objavio da je potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim reprezentativcem Fernandom Llorenteom. No, on će do ljeta ostati u Athletic Bilbau, a ''stara dama'' treba napadača i za drugi dio aktualne sezone.

Stoga su se čelnici kluba okrenuli Anelki koji posljednjih godinu dana, nakon odlaska iz Chelseaja, kruh zarađuje u kineskom klubu Shanghai Shenhua.

Već neko vrijeme, međutim, nije tamo zadovoljan i jasno je izrazio želju za povratkom u Europu, a nova destinacija bi mu trebao biti Juventus. Goal.com navodi da je Anelka dogovorio šestomjesečni ugovor koji bi mu trebao donijeti 600.000 eura, a ukoliko zadovolji, na ljeto će produljiti suradnju na još godinu dana.

Anelka je u bogatoj karijeri promijenio gomilu klubova. Igrao je za PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahҫe, Bolton i Chelsea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider