Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zauvijek će to pamtiti

Junaka Intera svladale emocije nakon što je zabio Milanu!

Ezequiel Schelotto, 23-godišnji argentinski nogometaš Intera, donio je svojoj momčadi bod u velikom gradskom derbiju (Inter - Milan 1-1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 71. minuti je Schelotto odlično reagirao u skoku, te je glavom pogodio samo dvije minute nakon što je ušao u igru. Inače, Schelotto je došao u Inter istoga dana kao i 18-godišnji hrvatski nogometaš Mateo Kovačić kojeg trener Intera Stramaccioni nije uvodio u igru tijekom derbija.

>> Inter bez Kovačića remizirao s Milanom: Balo se osramotio!

"Plakao sam, emocije su me potpuno svladale. Ne mogu vam uopće objasniti kako sam se osjećao kod pogotka, kod proslave", rekao je Argentinac koji je, možemo reći, ukrao bod boljem Milanu tijekom ovih 90 minuta.

"Zauvijek ću pamtiti ovaj pogodak. I zbog derbija i zbog važnosti, ali i svega što mi se događalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Ovaj pogodak poklanjam i svojoj obitelji koja me došla gledati večeras na San Siro. Oduševljen sam, nemam riječi", završio je Argentinac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider