Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica istine

Još malo do spektakla: 'Real je jači s Baleom, ali znamo kako protiv njega i Ronalda'

Večeras (21.00) se u Madridu igra El Clasico, utakmica koja bi mogla odlučiti i prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona za vodećim Realom zaostaje četiri boda deset kola prije kraja sezone. U slučaju da madridski klub pobijedi u 'el clasicu', ta bi prednost narasla na sedam bodova. Veznjak gostiju Cesc Fabregas nada se da bi njegova momčad mogla do pobjede.

''Nema tu tajni, jako se dobro poznajemo i moramo biti hrabri večeras. Želim vidjeti momčad koja napada i koja ima posjed lopte, a onda možemo do pobjede, rekao je Fabregas pa se osvrnuo na Garetha Balea.

''Real je svakako jači s njim. Bez obzira radi li se o njegovim udarcima, golovima ili napadačkoj snazi, on donosi puno toga svojoj momčadi. Ali i mi smo jaki, znamo kako igrati protiv njega, Xabija Alonsa, Benzeme ili Ronalda...'', objasnio je veznjak Barce.

Dotaknuo se i trenera Gerarda Martina.

''On je vrlo talentiran i zna se nositi s pritiskom. Dolazi iz argentinske lige gdje je pritisak golem, tako da neće biti iznenađen.''

Real je posljednji put poražen upravo od Barcelone (2-1) u listopadu prošle godine i uspije li iz ove utakmice izaći neporažen, utrka za prvaka mogla bi se svesti na dva kluba. S druge strane, Barca više nema pravo na kiks i sve osim pobjede poprilično bi ugrozilo njihove šanse za obranu naslova. (TS / VLM)

Tekstualni prijenos El Clasica pratite od 21.00 na našem portalu GOL.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider