Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modriću hvalospjevi

Ugledni portal razvalio Mandžu: Izdominirali ga u skok igri!

Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu predstavu u dresu madridskog Reala. U svojem jubilarnom 100. nastupu bio je jedan od najboljih na travnjaku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goal.com za igrača utakmice proglasio je dvostrukog strijelca Španjolca Sergija Ramosa koji je dobio četvorku (ocjene od 1 do 5), jednako kao i Cristiano Ronaldo, strijelac druga dva pogotka za Real.

Guardiola preuzeo odgovornost, ali šefovi galame: 'Ovo je potpuni debakl!'

Jedini koji je dobio ovu visoku ocjenu uz strijelce bio je Luka Modrić. Goal.com ocjenu obrazlaže još jednom fantastičnom predstavom hrvatskog reprezentativca. "Još jedan nevjerojatan nastup hrvatskog veznjaka koji je oduzeo nebrojeno lopti i organizirao opasne kontranapade sjajnim dodavanjima."

Mario Mandžukić nije zaradio dobre kritike. Dobio je slabu dvojku jednako kao i tragičar Dante, Jerome Boateng, Franck Ribery, Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger. "Hrvatski internacionalac napustio je igru u poluvremenu nakon što su Pepe i Sergio Ramos dominirali u skok igri protiv njega". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider