Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nema mjesta za...'

Jesu li ove riječi trebale značiti 'Mandžukiću, odlazi'?

Njemački nogometni reprezentativac i član aktualnog europskog i njemačkog prvaka Bayerna, Thomas Müller, izjavio je da u bavarskom klubu nema mjesta za sebične igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Thomas Müller je, zajedno s reprezentativnim kolegom Tonijem Kroosom, odgledao uvjerljivu 5:0 pobjedu Bayerna protiv Eintrachta minulog vikenda s klupe za pričuvne igrače, no to mu, barem tako tvrdi, nije zasmetalo.

Mandžina osveta: Gol i asist nakon što su mu razbili glavu!

"Na teren možemo poslati samo 11 igrača. Tako je u svakoj utakmici pa i onim najvećima. Bit će još razočaravajućih trenutaka kada neću igrati, a to vrijedi i za svakog drugog igrača u momčadi", rekao je Nijemac za Kicker, te nastavio:

"Prošle smo godine osvojili sve jer smo se držali zajedno. Naravno da ne bih bio sretan da sam na klupi u svakoj bitnijoj utakmici. No najvažnije je ostati profesionalan u tim situacijama i staviti momčad ispred osobnih interesa. Svi ćemo se naigrati ako ćemo se držati zajedno. U Bayernu nema mjesta za sebične igrače", rekao je Müller.

Postoji mogućnost da je osim na Kroosa, koji je već izrazio nezadovoljstvo minutažom u Bayernu, Müller mislio i na našeg Marija Mandžukića, koji je u posljednje vrijeme u zategnutim odnosima s trenerom Pepom Guardiolom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider