Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajni Immobile i Barkley

Jedan ljepši od drugoga: Pogledajte dvije najbolje golčine večeri

Talijani su započeli s odigravanjem susreta 30. kola, a u prvom dvoboju Roma je na svom stadionu bila bolja od Torina s 2-1. Rimljani su pobjedu osigurali tek u sudačkoj nadoknadi pogotkom Alessandra Florenzija...

Torino je bio nadomak identičnog ostvarenja iz prvog dijela sezone kada je na svom stadionu igrao 1-1 s Romom, ali ovaj put su Rimljani ipak uspjeli izvući pobjedu u samoj završnici susreta. Susret je ujedno obilježio 700. nastup Francesca Tottija u dresu Rome.

Najbolji trenutak utakmice dogodio se u drugom poluvremenu, kada je Torino je poravnao preko svojeg prvog strijelca Cirea Immobilea koji je zabio prekrasnim volejom dugu loptu Vivesa.

Još jedan fantastičan pogodak postignut je u utakmici između Newcastlea i Evertona. Everton je na St. James Parku tukao domaći Newcastle s 3-0, te je prvi puta od ožujka 2008. godine spojio četiri uzastopne pobjede u Premierligi. A put ka pobjedi trasirao je Ross Barkley fenomenalnim solo prodorom u 22. minuti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider