Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Da se naježite

Pogledajte dirljiv susret navijača i Mourinha na Stamford Bridgeu

"Special One", "Ovo je tvoj dom", "Volimo te"... To su bili samo neki transparenti među navijačima Chelseaja na početku nove sezone u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U središtu pozornosti je bio portugalski trener Jose Mourinho, koji se ovog ljeta vratio na staru poziciju. Oduševljeni navijači su tijekom cijelog ogleda protiv Hull Cityja (pobjeda Chelseaja 2:0) skandirali Portugalcu, a Mourinho je, pak, izuzetno impulzivno doživljavao mnoge trenutke s utakmice.

>> Stamford Bridge proključao: Mourinho se vratio i krenuo pobjedom!

Stiskao je šake nakon pogodaka, ustajao sa svoje klupe, slavio s navijačima i na kraju ustvrdio: "Ovaj osjećaj koji sam doživio na ovom ogledu ću uvijek nositi u sebi. To se ne zaboravlja. Bilo je predivno i dalo mi je još jedan dokaz da sam postupio ispravno kada sam se odlučio vratiti", rekao je Mourinho i dodao:

"Ja sam jedan od njih, jedan od navijača Chelseaja. Pripadam ovdje. Ali, vrijeme je da odmaknemo osjećaje. Imamo mnogo posla za napraviti."

O utakmici nije previše govorio: "Prvo poluvrijeme je bilo fantastično, moji su igrači bili sjajni. Igrali smo itekako intezivnu utakmicu, s mnogo šansi. Naravno, u drugom smo morali pasti, nemoguće je bilo igrati jednako dobro i u nastavku."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider