Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslat ćemo i Džeku

Je li ovom ponudom City prestigao Chelsea i Real u bitci za Cavanija?

Bitka za fenomenalnog Urugvajca Edinsona Cavanija i dalje je broj 1 tema tek započetog ljetnog 'mercata'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bitka za fenomenalnog Urugvajca Edinsona Cavanija i dalje je broj 1 tema tek započetog ljetnog 'mercata'.

Edinson Cavani ime je koje se najčešće spominje u ovoljetnom tek započetom, ali i već dobro zakuhanom, ljetnom prijelaznom roku. Neymara i Falcaa su brzo 'riješili' Barcelona i Monaco, pa je Cavani osvanuo kao najtraženiji igrač ovog ljeta. U Napoliju su davno ranije i složili odštetnu klauzulu koja iznosi 63 milijuna eura.

Bitka traje između tri najozbiljnija interesenta – Real Madrida, Chelseaja i Manchester Cityja. Žele ga Carlo Ancelotti i Florentino Perez vidjeti u Madridu, a po riječima njegovih roditelja, to je i najveća želja samog Cavanija.

No, neće mu biti mrsko ni ako dođe kod Josea Mourinha u London. Nekako je Manchester City najmanje atraktivan kupac, ali De Laurentiis neće moći odoljeti šeicima ako ga, kako Zdravko Mamić voli reći, izuju iz cipela.

Posljednja ponuda 'građana' navodno je 55 milijuna eura i kako tvrdi Gazzetta dello Sport, dosad je - najveća. Pellegrini se navodno odriče i Edina Džeke tj. Man City nudi 40 milijuna eura s Džekom ili 55 milijuna bez Džeke.

U Realu pak smatraju kako je njihov adut iz rukava Gonzalo Higuain kojeg žele Arsenal (30 milijuna) i Juventus (22 milijuna). Dok Rafa Benitez čeka tko će mu doći kao Cavanijeva zamjena, u svlačionicu mu najvjerojatnije stiže marokanski Francuz Adil Rami iz Valencije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider