Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Oteli' najbolje

Je li ovo potvrda da je Le Championnat bacio ostale na koljena?

Trener PSG-a Laurent Blanc priznao je kako je uvjeren da će transfer urugvajskog napadača Edinsona Cavanija (26) iz Napolija uskoro biti realiziran…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogati se pariški klub posljednjih dana nametnuo kao glavni favorit za dovođenje prvog strijelca Serije A u prošloj sezoni, ali službene potvrde da je posao gotov još uvijek nema. Očekuje se da će PSG platiti 63 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Cavanijevu ugovoru.

''Vjerujem da će sve biti u redu. No, dok igrač ne bude službeno u klubu, nema smisla raditi planove. Bolje je pričekati da posao bude završen'', naglasio je Blanc nakon pobjede protiv bečkog Rapida (2-1) u prijateljskoj utakmici u petak.

Osvrnuo se bivši francuski izbornik i na glasine kako je PSG zainteresiran za obrambenog igrača Rome Marquinhosa (19).

''To će biti težak posao jer, koliko znam, nismo jedini zainteresirani za njega. No, kao što sam rekao i ranije, naši prioriteti na tržištu su kupnja napadača i lijevog braniča'', zaključio je Blanc. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider