Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Snimao' ga Karanka

Je li on igrač za Real? Mourinhovi pomoćnici pratili Ukrajinca u Sevilli

Aitor Karanka i Rui Faria, pomoćnici Josea Mourinha u Real Madridu, pratili su u srijedu nastup ukrajinskog krilnog nogometaša Andrija Jarmolenka u prijateljskoj utakmici protiv Norveške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajina je u dvoboju koji se igrao u Sevilli slavila s 2:0, a strijelci su bili Mikola Morozjuk i sam Jarmolenko. Čim je 23-godišnji član kijevskog Dinama u drugom poluvremenu izašao iz igre, Karanka i Faria su napustili stadion.

Marca piše da Real Madrid već neko vrijeme drži na oku mladića koji je kao 17-godišnjak došao u Dynamo, a posljednjih je godina ubilježio veliki napredak. Ukrajinski nogomet traži novu zvijezdu nakon umirovljenja Andrija Ševčenka, a Jarmolenko se nameće kao najveći kandidat.

Za reprezentaciju je dosad skupio 28 nastupa i devet pogodaka, a svoj je talent pokazao i na lanjskom Euru kojem je njegova zemlja bila suorganizator s Poljskom. Koliko je Real ozbiljan u svojim namjerama da ga dovede na Santiago Bernabeu, zasad nije poznato, a treba reći da mladiću ugovor s Dinamom vrijedi do 2015. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider