Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velik broj zainteresiranih

Iz Premier lige u Serie A? Talijani poludjeli za legendom Chelseaja!

Izgleda da je nastala prava pomama među talijanskim prvoligašima nakon što je postalo evidentno da će na ljeto 34-godišnji Frank Lampard postati slobodan nogometaš...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč novoj dobroj sezoni za Lamparda je došao kraj avanturi u Chelseaju. Klub ne želi produljiti ugovor s ovim veznjakom koji istječe na kraju sezone.

Premda je Lampard u Chelseaju postao ikona, te je, primjerice, drugi klupski strijelac u povijesti u Premierligi, razlaz je neizbježan. Iz Serije A se prvi javio Lazio, potom je interes pokazao Inter, koji je Lamparda tražio i u vrijeme kada je na San Siru stolovao kao trener Jose Mourinho, a u četvrtak talijanske tiskovine pišu o uspostavljanju kontakta Fiorentine i Chelseaja u svezi Lamparda.

Trećeplasirana momčad Serije A ozbiljno je odlučila obaviti ovaj prijelazni rok. Već je u Fiorentinu došao talijanski reprezentativac Giuseppe Rossi, a potencijalni Lampardov dolazak bi bio dodatno pojačanje ionako jake momčadi koja gaji ambicije ulaska u Ligu prvaka.

"Ovo nije prvi put da tražimo Lamparda. Ranije su nas stalno odbijali, nadamo se da ćemo ovaj put otići do kraja", rekao je predsjednik kluba Mario Cognini. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider