Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real ih ne otpisuje

Iniesta razočaran: 'Ovo je bolan korak unatrag...'

Andres Iniesta priznao je da osjeća frustraciju nakon neočekivanog subotnjeg poraza na gostovanju kod Granade (1:0) u 33. kolu Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogodak Yacinea Brahimija gurnuo je Katalonce u vrlo težak položaj. Pet kola prije kraja prestigao ih je Real Madrid koji sada ima bod više, dok vodeći Atletico može otići na četiri boda prednosti ako u nedjelju nadigra Getafe.

Senzacija nad senzacijama: Raspad Barcelone!

"Ovo je korak unatrag. Napravili smo pogrešku koja je dovela do pogotka Granade i to je ono što stvarno boli. Ponekad je teško pronaći objašnjenje. Napravili smo sve što smo mogli da zabijemo", razočarano je pričao Andres Iniesta nakon dvoboja u Andaluziji.

"Ovakav korak unatrag u ovom dijelu sezone doista je bolan. Ostalo je malo vremena do kraja."

Barceloni je ovo drugi udarac u samo nekoliko dana. U srijedu ju je u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio Atletico Madrid koji joj sada ima priliku značajno pobjeći i u prvenstvu: "Eliminacija iz Europe je bila jedna stvar, ovo je drugi cilj koji smo kompromitirali. Znamo da se klubovi poput Granade bore za život, ali nismo si smjeli dopustiti ovakvu kaznu. Morali smo pobijediti, a nismo to napravili", zaključio je Iniesta.

Trener Reala Carlo Ancelotti ne želi otpisati Katalonce iz utrke za naslov: "Iznenađen sam Barceloninim porazom jer je kvalitetnija od Granade, ali u ovom dijelu sezone svi se klubovi grčevito bore za svoje ciljeve, a ovi koji se bore za ostanak su najopasniji. Unatoč svemu, mislim da Barcelona i dalje može osvojiti ligu. Mi u ovom trenutku nemamo vremena razmišljati o drugim klubovima, moramo gledati samo svije utakmice", poručio je Ancelotti.

Ronaldo ne igra u finalu Kupa?

Njegova će momčad u srijedu igrati protiv Barcelone u finalu Kupa kralja: "Barcelonin poraz u Granadi neće utjecati na našu utakmicu u srijedu", uvjeren je talijanski stručnjak koji vjerojatno ni u finalu Kupa neće moći računati na svoju najveću zvijezdu Cristiana Ronalda.

"Nitko ne može zamijeniti Ronalda. Morat ćemo se snaći s drugim rješenjem. S Iscom i Angelom di Marijom možemo pronaći dobru ravnotežu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider