Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokirali Messija i društvo

Senzacija nad senzacijama: Raspad Barcelone!

Senzaciju 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva priredila je Granada koja je na domaćem travnjaku savladala Barcelonu s 1-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je tako pretrpjela drugi ovotjedni poraz istovjetnim rezultatom nakon što ju je ranije savladao Atletico Madrid i izbacio u četvrtfinalu Lige prvaka.

Real Madrid opet ispred Barcelone: Laka pobjeda bez Ronalda!

Jedini gol na Estadio Los Carmenesu postigao je Yacine Brahimi u 16. minuti i tako je donio Granadi prvu pobjedu nad Barcelonom nakon 42 godine. U jednoj od rijetkih Granadinih prilika Brahimi je ušao munjevito u kazneni prostor i udarcem u bliži kut s nekih sedam, osam metara malo iskosa s desne strane savladao Josea Pinta.

Malo Barceloni znači statistička dominacija i čak 80-postotni posjed lopte, kada nijedna od njihovih zvijezda nije našla put do suparničke mreže.

Barçi je ovo peti ovosezonski prvenstveni poraz koji ih je dodatno unazadio u borbi za naslov. Priliku za prestići Katalonce kasnije večeras će imati Real Madrid, dok im vodeći Atletico Madrid nedjeljnom pobjedom u gostima kod Getafea može pobjeći na četiri boda razlike. (TS) 

Primera, 33. kolo:

Granada - Barcelona 1-0 (Brahimi 16)

Celta - Real Sociedad 2-2 (Nolito 37-11m, Santi Mina 82 / Canales 8, Griezmann 43)

Villarreal - Levante 1-0 (Perbet 90+5)

Real Madrid - Almeria (kasnije)

Redoslijed: 1. Atletico Madrid 79 (-1), 2. Barcelona 78, 3. Real Madrid 76 (-1), 4. Athletic Bilbao 59 (-1), 5. Sevilla 53 (-1)...13. Granada 37 (-1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider