Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva teška nokauta

Iniesta otkrio tko je glavni razlog Barcina pada: Nije teško pogoditi...

Andres Iniesta je nakon eliminacije iz Kupa kralja priznao kako se Barcelona muči u odsustvu prvog trenera, Tita Vilanove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vilanova se trenutno nalazi u New Yorku, nakon što je 20. prosinca prošle godine po drugi put operirao tumor parotidne žlijezde, te je krajem siječnja u SAD-u krenuo s drugom fazom oporavka - tretmanima kemoterapijom i zračenjem. Najavljeno je da se neće vratiti na dužnost do kraja ožujka, a Barcu trenutno vodi njegov pomoćnik Jordi Roura.

Barcelona je u posljednjih tjedan dana pretrpjela dva teška poraza - poražena je kod Milana 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a u utorak je 3:1 izgubila na svom terenu od Reala u uzvratu polufinala Kupa kralja.

"Lagali bismo kad bismo rekli da nas Titova odsutnost nije pogodila. Nije normalno ili logično nemati uz sebe glavnog trenera. Nije nam lako. Najvažnije je, jasno, Titovo zdravlje. Kada nam se vrati, nadam se da ćemo još uvijek biti u Ligi prvaka i vodeći u prvenstvu", rekao je Iniesta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider