Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okrenuli Hannover

Inicirao preokret: Pogledajte odličan pogodak Badelja

Hrvatski nogometaš Milan Badelj postigao je svoj premijerni bundesligaški gol ove sezone u sklopu 13. kola u utakmici u kojoj je njegov HSV slavio 3:1 domaću pobjedu nad Hannoverom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Badelj je postigao prvi gol za HSV, u tom trenutku za 1:1. U 31. minuti Hannoverov je vratar Zieler boksao HSV-ovo ubacivanje iz kaznenog prostora i pritom je izletio s gola, a Milan Badelj je odbijenu loptu volejem s nekih 20-ak metara pospremio u mrežu. Bio mu je to prvi bundesligaški gol od 27. studenog prošle godine kada je zatresao mrežu Schalkea.

Preostala dva gola za HSV zabili su Maximilian Beister i Hakan Calhanoglu, dok je jedini gol za Hannover postigao Szabolcs Huszti.


Hamburger SV 3-1 Hannover 96 All Goals by all-goals

Badelj je inače kao i Ivo Iličević odigrao svih 90 minuta za HSV, dok je Hannoveru u završnici pocrvenio obrambeni igrač Salif Sane.

Bundesliga, 13. kolo:

HSV - Hannover 3:1 (Badelj 31, Beister 46, Calhanoglu 84 / Huszti 28)

Werder - Mainz (kasnije)

Redoslijed: 1. Bayern 35, 2. Bayer Leverkusen 31, 3. Borussia Dortmund 28, 4. Borussia Mönchengladbach 25...12. HSV 15...13. Hannover 14...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider