Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuča u baru?

Incident bivšeg menadžera ManUtd-a: Pokrenuta policijska istraga!

Bivši menadžer Manchester Uniteda David Moyes (51) nalazi se pod policijskom istragom zbog navodnog fizičkog napada na mlađeg muškarca u jednom baru u gradiću Clitheroeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju engleskih medija, Moyes je sudjelovao u incidentu koji se dogodio u srijedu navečer u vinskom baru u okrugu Lancashire. Muškarac star 23 godine tvrdi da ga je škotski trener fizički napao.

''Policijski službenici su stigli u bar oko 22 sata nakon prijave da je 51-godišnji muškarac napao 23-godišnjaka kojem nije bio potreban bolnički tretman. Trenutno provodimo istragu i razgovaramo s brojnim ljudima kako bismo utvrdili okolnosti. Dosad nitko nije uhićen'', stoji u policijskim priopćenju.

Otočki mediji navode da policija provjerava snimke s nadzornih kamera, te razgovara s ljudima koji su u trenutku incidenta bili u baru.

Moyes je, podsjetimo, prošlo ljeto naslijedio legendarnog Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda, ali nakon niza loših rezultata smijenjen je prošli mjesec. Od sljedeće će sezone Unitedove nogometaše voditi nizozemski stručnjak Louis van Gaal. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider