Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez na mukama!

Igra živaca između Ronalda i Reala: Sada traži što nema ni Messi!

Nastavlja se igra živaca na relaciji najveće zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda i predsjednika „kraljevskog kluba“ Florentina Pereza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Ronaldo izazvao pravo opsadno stanje na Santiago Bernabeuu rečenicom na Twitteru kako su sve vijesti o produženja ugovora s Realom čista laž, po ustaljenoj praksi stiglo je pojašnjenje na što je zapravo mislio.

>> Modrić 'bacio rukavicu u lice' Ronaldu: Zahtjeva vodstvo i poziva Balea u Madrid!

>> Ronaldo darovao Barcelonina 'totema': Što će reći Messi?

>> Ronaldo brutalno iskren: Panika u Real Madridu!

Ronaldov menadžer Jorge Mendes u međuvremenu se čuo s predsjednikom Reala Florentinom Perezom. Objasnio mu je da je njegov klijent samo htio prekinuti glasine o tome kako je sklopio novi ugovor s Realom, ali da to ne znači da će napustiti Bernabeu.

Bonus od 14 milijuna eura

Mendes je, kako javljaju madridski mediji bliski kancelarijama predsjednika Reala, potvrdio Perezu da Ronaldo želi produžiti ugovor s Realom. Međutim, u cijeloj priči opet postoji jedan „ali“. Ronaldo i dalje traži povećanje plaće i prava na „image rights“ u stopostotnom iznosu, kao što to ima Lionel Messi u Barceloni, te golemi bonus od 14 milijuna eura na osvojene trofeje, tu se prije svega misli na Ligu prvaka i prvenstvo. Takav bonus nema ni Messi.

Rat živaca Ronalda i Pereza

Pregovori između Reala i Ronalda oko produženja ugovora za dodatne tri godine (do 2018.) traju više od godinu dana. U tom razdoblju dolazilo je do zahladnjenja i zatopljena odnosa između Ronalda i predsjednika Reala. Ronaldo je čas tvrdio kako je nesretan životom u Madridu, a čas da je zadovoljan statusom u Realu i da želi ostati. Jednom rečenicom bi oštro istupio, a onda bi sljedećih dana njegov PR stroj objašnjavao što je zapravo mislio. Klasična igra živaca s predsjednikom Perezom.

Neki analitičar smatraju da Ronaldo pod instrukcijama svojeg menadžera Mendesa, pregovaračkog majstora, vješto manevrira i čeka trenutak u kojem će Pereza stjerati u kut iz kojeg neće imati izlaza.

Monaco nudi 110 milijuna eura

Dok Ronaldo odugovlači, u medijima se svako malo pojavljuju informacije o klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima i zato su spremni izbrojati rekordne svote. Nakon Manchester Uniteda i PSG-a, u igru se ubacio i Monaco, čiji je prebogati vlasnik, ruski milijarder Dmitrij Ribolovljen, navodno spreman Realu iskrcati 110 milijuna eura odštete, a Ronaldu ponuditi rekordnu godišnju plaću od 20 milijuna eura.

Vrijeme radi za Ronalda kojem se nikud ne žuri, do kraja prijelaznog roka ostala su još dva i pol mjeseca, no zato se Perez znoji. Ili će odustati od nekih svojih principa ili će izgubiti najveću zvijezdu kluba. Trećeg nema. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider