Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postaje vođa Reala

Modrić 'bacio rukavicu u lice' Ronaldu: Zahtijeva vodstvo i poziva Balea u Madrid!

Luka Modrić potvrdio je da ostaje u Realu i poziva Garetha Balea da mu se priključi u dresu "kraljevskog kluba"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac i veznjak Real Madrida Luka Modrić osvanuo je na današnjoj naslovnici Marce, najčitanijeg sportskog dnevnika u Španjolskoj.

>> Igra živaca između Ronalda i Reala: Sada traži što nema ni Messi!

>>Ronaldo darovao Barcelonina 'totema': Što će reći Messi?

„Modrić zahtjeva vodstvo“, stoji na naslovnici Marce s aluzijom da Modrić postaje vođa na travnjaku Real Madrida u sljedećoj sezoni.

„Osjećam se sve bolje, osjećam da postajem važan igrač Reala“, kazao je Modrić. 

'Na Old Traffordu sam ušao u pravu formu'

„Ne možemo biti zadovoljni sa sezonom, jer klub kao što je Real Madrid ne može si dozvoliti da ostane bez najvažnijih trofeja“, kaže Modrić te dodaje kako je Old Traffordu pokazao ono što su u Realu od njega očekivali.

„Ušao sam u formu na pravom mjestu i u pravom trenutku. Bilo je fantastično tih tridesetak minuta, ali to je samo početak. Vidjet ćete još takvih predstava.“

Modrić je objasnio kako je u Tottenhamu i hrvatskoj reprezentaciji igrao na mjestu centralnog veznog.
„Tu sam kao kod kuće. Na toj poziciji mogu organizirati igru i voditi momčad, kao što dirigent vodi orkestar.“

'Ronaldo je doista nevjerojatan'

Modrić je prozborio koju i o svojim suigračima.
„Doista je nevjerojatno koliko je Ronaldo posvećen treningu i nogometu, kako se priprema za utakmice. Lako je zamijetiti kakvu kvalitetu imaju Ozil, Benzema, Xabo Alonso... da ne nabrajam dalje. Imamo stvarno fantastičnu momčad.“

'Mourinho me naučio da igram agresivnije'

Modrić je progovorio i o svojem odnosu sa Joseom Mourinhom, sada već bivšim trenerom Reala koji je inzistirao na Modrićevu dolasku u Real.
„O Mourinhu mogu reći samo sve najbolje. On je fantastičan trener. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s njim. Naučio me kako da igram još agresivnije. Uvijek pokušava izvući ono najbolje iz igrača. Ako pružite 100 posto, on traži 110 posto. A ako ne igrate na najvišoj razini, možete očekivati da će vas netko zamijeniti“, kaže Modrić te dodaje kako nema namjeru krenuti za Mourinhom u Chelsea.

Prijatelj s Baleom

„Nemam ni trunke sumnje da ću nastaviti karijeru u Madridu. Real je najveći kluba na svijetu, braniti njegove boje ostvarenje je moga dječačkog sna“, tvrdi hrvatski veznjak koji je prokomentirao i mogući dolazak svoga bivšeg suigrača iz Tottenhamna Garetha Balea u Real.

„Prijatelj sam se Baleom. Mislim da bi mu Real i naša igra savršeno odgovarali“, objasnio je Modrić.

Zidane inzistira na Baleu

Iako Zinedine Zidane, najvjerojatniji novi sportski direktor Reala, inzistira kod predsjednika Florentina Pereza na dovođenju „velškog torpeda“, čini se kako to neće biti nimalo lak zadatak.

Tottenham traži 100 milijuna eura

Daniel Levy, čelni čovjek Tottenhama, poznat je kao tvrd pregovarač i zasigurno neće lako popustiti kada je u pitanju postavljena cijena. Levy tvrdi kako je Bale jedan od trojice najboljih nogometaša na svijetu u ovom trenutku te za njega traži ni manje ni više nego stotinu milijuna eura. Spekulira se kako je to ipak početna cijena za pregovore, no teško da će Tottenham svojeg najbolje igrača dati ispod 80 milijuna, kako se nada predsjednik Reala.

Real se okreće Iscu i Cavaniju

Neki španjolski mediji spekuliraju kako Real u ovom trenutku nema taj novac zbog komplikacija s dobivanjem kredita od posrnulih španjolskih banaka pa će se najvjerojatnije okrenuti nešto jeftinijim rješenjima. Na meti Reala su prije svih veznjak Malage i mlade španjolske reprezentacije Isco i Edinson Cavani, napadač Napolija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider