Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za mnoge je najveći

Ibrahimović zabio pogodak volejom pred očima svojeg idola!

Očekivano i lako su nogometaši PSG-a na svome Parku prinčeva svladali Valenciennes (3-0) u prvoj utakmici 25. kola francuskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjegli su Parižani na taj način drugoplasiranom Monacu na osam bodova prednosti, s time da klub iz Kneževine u subotu ide na neugodno gostovanje kod Bastije. Osim toga, zanimljivo je spomenuti da je momčad Laurenta Blanca i dalje bez poraza kod kuće u aktualnoj sezoni, a u 13 je utakmica primila samo pet golova.

Pred očima brazilskog velikana Ronalda, PSG je poveo u 18. minuti, a strijelac je bio argentinski krilni napadač Ezequiel Lavezzi. Ni, ova utakmica nije, dakako, mogla proći bez pogotka Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin je 19. ligaški gol sezone zabio u 50. minuti. Smjestio je loptu u gol iz voleja s otprilike šest metara nakon asistencije novog suigrača Yohana Cabayea. Samo dvije minute kasnije Lavezzi je ubacio s lijeve strane, a nespretno je loptu u vlastitu mrežu poslao Gary Kagelmacher.

Dodajmo da je Valenciennes na ovaj način ostao na 18. mjestu, odnosno u zoni ispadanja. Ima dva boda manje od Eviana koji je u sigurnim vodama. (TS) 

Le Championnat, 25. kolo:

PSG - Valenciennes 3-0 (Lavezzi 18, Ibrahimović 50, Kagelmacher 52-ag)

Redoslijed: 1. PSG 58, 2. Monaco 50 (-1), 3. Lille 44 (-1), 4. St. Etienne 41 (-1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider