Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spremaju pohod

Ibra poručio Rooneyju: Ako želiš najbolje, postoji samo jedan klub

Švedski napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović otvoreno je pozvao Waynea Rooneyja da mu se priključi u "gradu svjetla"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom ove je sezone napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney imao turbulentan odnos s menadžerom Sir Alexom Fergusonom, a mediji su naveliko špekulirali o njegovom mogućem odlasku.

Zlatan Ibrahimović je u razgovoru za The Sun Rooneyju poručio da ukoliko razmišlja o transferu ima samo jednu pravu opciju.

''Ako želi biti dio najboljeg projekta u nogometu onda postoji samo jedan klub za koji može potpisati. Samo on zna kakvu će odluku donijeti na ljeto, ali projekt koji ovdje pokušavamo napraviti je jasan. Nismo zadovoljni s time da budemo dominantna sila u Francuskoj, nego također želimo biti najbolji klub u Europi. Mogu razumjeti zašto su vlasnici zainteresirani za Rooneyja, on je jedan od deset najboljih europskih napadača'', rekao je Ibrahimović.

Rooney je ugovorno za "crvene vragove" vezan do ljeta 2015. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 65 milijuna eura.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider