Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljen je

Ibra otkrio kako ga je u Parizu spasio – David Beckham

U razgovoru za službenu internet-stranicu Međunarodne nogometne organizacije (FIFA) najveća zvijezda Paris St. Germaina, Zlatan Ibrahimović, je govorio o drugoj tamošnjoj zvijezdi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras će na Camp Nou 2:2 iz prve utakmice pokušati iskoristiti Zlatan Ibrahimović i društvo iz PSG-a. Uoči utakmice Ibra je progovorio o svom novom dobrom prijatelju.

''David Beckham? Čovjek me spasio. Kada sam dolazio u Pariz govorili su mi kako se ne moram bojati ludnice koja će me ovdje pratiti, jer nogometaši nisu takve zvijezde kao u Italji. Je, je, možeš misliti. Pa, nisam mogao ništa. Šetnja gradom je bila nemoguća, zaustavljali su me posvuda. I zato me Beckham spasio. Sada je dosta toga otpalo na njega, više nisam baš toliko popularan i zato mu hvala na tome'', rekao je Ibrahimović i dodao:

''On je sjajan i na nogometnom travnjaku. Pravi, elegantni nogometaš. On udara loptu drugačije od drugih. Nisam u životu vidio mnogo nogometaša koji imaju takav dodir. Odličan je.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider