Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije na ždrijeb

'Ibra je veliki igrač, njegovim izostankom puno gube'

''Čeka nas vrlo težak suparnik u četvrtfinalu'', komentirao je branič Barcelone Jordi Alba ždrijeb Lige prvaka koji je njegovoj momčadi donio PSG…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva utakmica na Parku prinčeva igrat će se 2. ili 3. travnja, a uzvrat je na stadionu Camp Nou tjedan dana kasnije.

''Nismo imali preferencije uoči ždrijeba, ali uvijek je dobro igrati uzvrat kod kuće. PSG je kompletna momčad, ima kvalitetne igrače u svim linijama. Na nama je da pokušamo odigrati kao u uzvratnoj utakmici protiv Milana u osmini finala'', naglasio je Alba.

>> U Realu oprezni: 'Čekaju nas komplicirane utakmice'; Altintop: Nismo bez šanse

>> E moj Ibra... Zbog gluposti propušta Barcelonu!

Glavna zvijezda PSG-a je nekadašnji napadač Barcelone Zlatan Ibrahimović koji, doduše, neće moći igrati u prvoj utakmici zbog suspenzije.

''Jasno je da je Ibra veliki igrač čijim izostankom PSG puno gubi'', zaključio je Alba.

Trener pariškog kluba Carlo Ancelotti svjestan je koliko težak izazov čeka njegove nogometaše.

''Bit će to dobar test za nas. Igrali smo dobro protiv Barcelone u prijateljskoj utakmici prošlo ljeto, ali sada nas čeka nešto sasvim drugo. Barҫa je puna iskustva i kvalitete, ali imamo i mi svoje adute. Mislim da nije hendikep to što prvu utakmicu igramo kod kuće. Ionako moramo biti maksimalno koncentrirani 90 minuta u oba ogleda. Trebat će nam sva moguća energija i iskustvo da prođemo u polufinale'', poručio je talijanski stručnjak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider