Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho se raduje susretu...

U Realu oprezni: 'Čekaju nas teške utakmice'; Altintop: Nismo bez šanse

Nakon što su u osmini finala Lige prvaka ''preživjeli'' težak izazov protiv Manchester Uniteda, nogometaše Real Madrida u četvrtfinalu očekuju okršaji protiv turskog prvaka Galatasaraya…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva je utakmica na rasporedu 2. ili 3. travnja na Santiago Bernabeuu, a uzvrat je tjedan kasnije u Istanbulu.

''Galatasaray je iskusna momčad i težak četvrtfinalni suparnik. Bit će to komplicirane utakmice jer naš suparnik ima velike igrače poput Didiera Drogbe, kao i fantastičnu atmosferu na svome stadionu'', kazao je pomoćni trener Reala Aitor Karanka.

>> Sjajan ždrijeb za Real i Barcu: Izvukli Galatasaray i PSG!

Hamit Altintop je prošlu sezonu proveo u Madridu, a danas je jedan od nositelja igre Galatasaraya.

''Lijep ždrijeb. Real Madrid je nedvojbeno favorit, ali imamo šanse. Ostvarimo li dobar rezultat u prvoj utakmici, sve je moguće pred našim navijačima. Meni je drago što ću vidjeti bivše suigrače i trenera Josea Mourinha'', rekao je Altintop.

Mourinhu se vjerojatno raduje i Drogbi, kojeg je portugalski stručnjak trenirao u Chelseaju, kao i Wesleyju Sneijderu koji je pod Mourinhovim vodstvom s Interom došao na krov Europe. Dakako, ne treba zaboraviti ni da je Nizozemac također igrao u Realu od 2007. do 2009. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider