Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednom se i posvadili

'Ibra će ostati upamćen kao jedan od najvećih koji nije igrao u najboljoj ligi'

Zlatan Ibrahimović će biti upamćen kao jedan od najvećih igrača svijeta, iako nikad nije igrao u najboljoj ligi, onoj engleskoj, kazao je uoči dvoboja četvrtfinala Lige prvaka PSG - Chelsea trener londonskog kluba Jose Mourinho.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ibrahimović je sjajan, ja to najbolje znam jer sam ga trenirao u Interu u sezoni 2008-2009. Nikad nismo imali razmirice, a posvadili smo se samo jednom - nakraju sezone, kada je on želio u Barcelonu, a ja sam htio da ostane. Iako je igrao za vrhunske klubove i u jakim ligama, žao mi je što nikad nije nastupio u Premijerligi, među najboljima na svijetu", dodao je Mourinho.

Ibrahimović je danas izjavio kako vjerojatno nikad neće zaigrati u Engleskoj.

"Mislim da je sada neizvedivo da odem u Englesku, praktički nemoguće jer me ljudi koji stoje iza ovog projekta PSG-a ne bi pustili. Dok sam bio u Milanu razgovarao sam sa nekim engleskim klubovima, ali sve je ostalo na razgovorima. Poštujem Premijer ligu, ali ne žalim što ne igram tamo", kazao je Ibrahimović.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka između PSG-a i Chelsea igra se u srijedu na Parku prinčeva od 20.45 sati. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider