Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kerimov digao ruke

I službeno počeo raspad Anžija: Trojica 'pobjegli' u isti klub!

Nogometni klub Dinamo Moskva objavio je putem svoje službene internetske stranice da je kompletirao transfere čak trojice ruskih reprezentativaca iz Anžija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogati klub iz Mahačkale objavio je prije 10-ak dana da rasprodaje svoje najskuplje igrače, nakon što je vlasnik kluba Sulejman Kerimov odlučio srezati godišnji klupski budžet sa 180 na 50-70 milijuna dolara. Dinamo je iskoristio takvu situaciju, te svoje redove pojačao Igorom Denisovom, Jurijem Žirkovom i Aleksandrom Kokorinom.

"Denisova, Kokorina i Žirkova ćete moći vidjeti na treningu već ovoga petka. Denisov bi mogao i nastupiti u prvoj utakmici kod Krasnodara, dok se Kokorin i Žirkov i dalje oporavljaju od ozljeda", rekao je Dinamov potpredsjednik Genadi Solovjov.

Očekuje se da će Anži, tek 13. sastav ruskog prvenstva nakon četiri odigrana kola (bez pobjede), do kraja prijelaznog roka prodati i svoju dvojicu najboljih igrača – Samuela Eto'oa i Williana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider