Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Divljanja u Europi

Huliganski pirovi u Ligi prvaka: Znate li tko su 'anđeli' na fotografiji?

Sinoć su na utakmicama Lige prvaka svoje utakmice odigrali i huligani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da odmah razriješimo pitanje iz naslova. Riječ je o Švicarcima. To su huligani iz Basela. Inače, Švicarska je također zemlja u kojoj su huliganski pirovi puno češći nego u Hrvatskoj.

Sramotne scene koje smo za vikend gledali na Kantridi na i oko stadiona zapadne Europe su puno češće nego kod nas. Ni Liga prvaka nije imuna na divljanja huligana, zadnjih dana je burno bilo u Baselu i Londonu.

Huligani iz redova navijača njemačkog Schalkea i švicarskog Basela sukobili su se međusobno i s policijom u tom pograničnom švicarskom gradu. Pogledajte samo kako izgledaju...

Također, gostujući navijači unijeli su velik broj baklji. Mislite li da je redarska služba zakazala u jednom Baselu, u Švicarskoj gdje bi sve trebalo biti 'tip top'?

Večer prije u Londonu su gostujući navijači napali domaće u jednom restoranu. Igrali su Arsenal i Napoli, a Talijani su zaslužni za napad na ljude među kojima je bilo i male djece. Sve to zvuči vrlo nam poznato. Nažalost, ima toga i kod nas, ali nemamo ekskluzivu...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider